Close
0
Nu aveti niciun produs in cos
Cautare
Filters

Biblioteca cu 3 polite si 3 sertare stejar natur Loft

Biblioteca din lemn masiv de stejar salbatic cu finisaj natur uleiat si picioare din otel cu finisaj negru
SKU: PLMOL10D
Termen de livrare: 8 saptamani
7.667,00 RON
Ship to
*
*
Shipping Method
Name
Estimated Delivery
Price
No shipping options

Biblioteca cu 3 polite si 3 sertare stejar natur Loft


Biblioteca cu 3 polite si 3 sertare stejar natur Loft este realizata integral din lemn masiv de stejar salbatic cu finisaj natur uleiat si face parte din colectia cu acelasi nume. Combinatia de stil loft si modern creeaza un efect uimitor dovedit de colectia Loft, care foloseste stejar salbatic de cea mai inalta calitate, combinat cu otel.
Baza pentru biblioteca cu 3 polite si 3 sertare stejar natur Loft este realizata din otel si acoperita cu pulbere culoarea negru. Datorita finisajului uleiat, biblioteca Loft isi pastreaza frumusetea naturala, subliniind structura unica a fibrelor de stejar salbatic. Fronturile sertarelor sunt realizate din lemn masiv de stejar salbatic cu finisaj uleiat, iar partea de jos a sertarelor este realizata din lemn placat finisat cu furnir de mesteacan. Sertarele se deschid prin atingere, avand sistem tip-on.
Biblioteca cu 3 polite si 3 sertare stejar natur Loft detine: carcasa din lemn masiv de stejar salbatic cu finisaj natur, spate din lemn placat finisat cu furnir natural de stejar salbatic; 3 polite; 3 sertare cu fronturi din lemn masiv de stejar salbatic; partea de jos de la interiorul sertarelor este realizata din lemn placat finisat cu furnir de mesteacan; picioare din otel finisat negru prin acoperire cu pulbere.

 

Date tehnice


Dimensiuni: 
Lungime: 100 cm
Adancime: 45 cm
Inaltime: 185 cm
Grosime panouri lemn: 2 cm
Compartimentare: biblioteca cu 3 polite si 3 sertare din lemn masiv de stejar salbatic
Material: carcasa biblioteca din lemn masiv de stejar salbatic cu finisaj natur uleiat; spate din lemn placat finisat cu furnir natural de stejar salbatic; fronturi sertare din lemn masiv de stejar salbatic cu deschidere prin apasare de tipul tip-on; interior sertare cu partea de jos din lemn placat finisat cu furnir de mesteacan; baza cu 4 picioare din otel finisat negru prin acoperire cu pulbere
Culoare: stejar natur
Finisaj: uleiat

Puteti vedea intreaga colectie LOFT in partea de jos a acestei pagini!

Etichete