Close
0
Nu aveti niciun produs in cos
Cautare
Filters

Bufet cu 3 usi si 3 sertare, lemn masiv, alb/natur Toscana

Bufet cu 3 usi si 3 sertare realizat din lemn masiv de pin finlandez finisat alb cu top natur lacuit
SKU: PL2004BS
Transport gratuit oriunde in tara
Termen de livrare: 8 saptamani
Pret vechi: 3.389,00 RON
3.050,00 RON

Bufet cu 3 usi si 3 sertare, lemn masiv, alb/natur Toscana

Bufetul cu 3 usi si 3 sertare, lemn masiv, alb/natur Toscana face parte din colectia cu acelasi nume. Colectia de mobilier Toscana contine o mobila practica si universala realizata din lemn masiv de pin finlandez, un lemn apreciat in fabricarea mobilei pentru durata si rezistenta sa. Designul colectiei Toscana, cu detalii bine executate, atrage iubitorii stilului provensal, atenti la calitate si la precizia mobilierului.
Bufetul cu 3 usi si 3 sertare, lemn masiv, alb/natur Toscana se integreaza intr-un decor clasic prin liniile simple si executia de calitate. Sertarele gliseaza usor, au inchidere silentioasa si asigura spatiu de depozitare pentru obiecte necesare servirii mesei. Manerele metalice de la sertare si feroneria de pe fronturile usilor au finisaj auriu antichizat, cu detalii foarte bine executate. Usile adapostesc spatii de stocare cu polita in interior. Combinatia de alb cu lemn natur creeaza o atmosfera calda si da farmec incaperii.
Bufetul cu 3 usi si 3 sertare, lemn masiv, alb/natur Toscana este compus din: carcasa, laterale si fronturi usi si sertare realizate din lemn masiv de pin finlandez cu finisaj alb; placa superioara din lemn masiv cu finisaj natur lacuit; fundul sertarelor si spatele sunt realizate din placi de HDF; manerele usilor si sertarelor sunt realizate din metal cu finisaj auriu antichizat.
Bufetul cu 3 usi si 3 sertare, lemn masiv, alb/natur Toscana este finisat cu vopsea ecologica cu acoperire de 85%, care permite expunerea fibrei naturale a lemnului. Bufetul are aspect ingrijit si se curata usor. 

Date tehnice


Dimensiuni:
Lungime: 143 cm
Adancime: 43 cm
Inaltime: 88 cm
Compartimentare: bufet 3 usi, 3 sertare
Material: realizat din lemn masiv de pin finlandez vopsit alb; manere metalice cu finisaj auriu antichizat; top din lemn masiv de pin finlandez cu finisaj natur lacuit
Culoare: alb/natur

Puteti vedea toate corpurile de mobilier disponibile din colectia Toscana in partea de jos a paginii!

Etichete