Close
0
Nu aveti niciun produs in cos
Cautare
Filters

Bufet cu 2 usi si 3 sertare negru/stejar Turgend

Bufet realizat din PAL furniruit si melaminat, picioare din otel si lemn masiv
SKU: WOOD044
Termen de livrare: 12 saptamani
2.992,00 RON
Ship to
*
*
Shipping Method
Name
Estimated Delivery
Price
No shipping options

Bufet cu 2 usi si 3 sertare negru/stejar Turgend


Bufetul cu 2 usi si 3 sertare negru/stejar Turgend are un design modern, de inspiratie scandinava, potrivit intr-un decor minimalist, contemporan.

Combinatia de culori dintre stejar natur si negru creeaza un aspect placut, usor de asortat cu diverse decoratiuni. Bufetul cu 2 usi si 3 sertare negru/stejar Turgend are topul si lateralele din PAL cu furnir de stejar vopsit negru.

Usile dulapului si fronturile sertarelor sunt realizate din PAL cu furnir de stejar finisat cu lac transparent mat. Partea din spate si corpurile sertarelor sunt realizate din PAL melaminat negru.

 Interiorul bufetului este in totalitate negru. Picioarele sunt realizate din otel vopsit negru, iar varfurile acestora sunt din lemn de stejar masiv natur. Bufetul cu 2 usi si 3 sertare negru/stejar Turgend se intretine usor prin stergere cu o laveta moale. 

Date tehnice


Dimensiuni: 
Lungime: 180 cm
Latime: 45 cm
Inaltime: 70 cm
Greutate produs: 73 kg
Numar colete: 2
Compartimentare: bufet cu 2 usi si 3 sertare
Material: top si laterale din PAL cu furnir de stejar vopsit negru; fronturi usi si sertare din PAL cu furnir de stejar lacuit mat; spate, separatoare interioare si carcase sertare din PAL melaminat negru, picioare din otel vopsit negru cu varfuri din lemn masiv de stejar natur
Culoare: negru/stejar
Finisaj: lac transparent mat

Puteti vedea si alte corpuri de mobilier din gama Turgend in partea de jos a acestei pagini!

Etichete