Close
0
Nu aveti niciun produs in cos
Cautare
Filters

Bufet inalt 3 usi, 2 sertare, MDF, picioare metal, stejar salbatic cu negru, Seaford

Bufet inalt cu 3 usi si 2 sertare realizat din MDF vopsit negru cu usi de culoare stejar salbatic si picioare din metal vopsit negru
SKU: 83431
Transport gratuit oriunde in tara
Termen de livrare: 8 saptamani
1.292,00 RON

Bufet inalt 3 usi, 2 sertare, MDF, picioare metal, stejar salbatic cu negru, Seaford

Bufetul inalt 3 usi, 2 sertare, MDF, picioare metal, stejar salbatic cu negru, Seaford pune in evidenta designul industrial sofisticat, completat de o combinatie indrazneata dintre stejar salbatic si negru. 

Definit de linii clare si cu functie push to open, acest design are un aspect contemporan, dar incalzeste orice camera prin culaorea de stejar salbatic.

Pe langa aspect, se poate aprecia si spatiul de depozitare spatios pe care il ofera bufetul inalt 3 usi, 2 sertare, MDF, picioare metal, stejar salbatic cu negru Seaford. Ai 2 sertare si 4 compartimente de umplut.

Profitati la maximum de spatiul dvs. cu acest bufet modern, care are personalitate si se poate combina cu multe stiluri de decor. C

Cadrul metalic de la baza si picioarele vopsite prin acoperire cu pulbere neagra confera bufetului un aspect industrial.

Bufetul inalt 3 usi, 2 sertare, MDF, picioare metal, stejar salbatic cu negru, Seaford este compus din carcasa de MDF vopsit negru, usi si fronruri sertare din MDF cu finisaj stejar salbatic si baza si picioare din metal vopsite negru prin acoperite cu pulbere.

Bufetul se intretine usor prin stergere cu o laveta moale.

Date tehnice

Dimensiuni produs:
Lungime: 80 cm
Adancime: 40 cm
Inaltime: 103 cm
Inaltime picioare: 23 cm
Greutate produs: 33 kg
Numar colete: 1
Componente: bufet inalt cu 3 usi si 2 sertare
Material: bufet inalt realizat din carcasa de MDF vopsit negru (PU paint), cu fronturi usi si sertare din MDF cu finisaj stejar salbatic si baza cu picioare din metal vopsit negru prin acoperire cu pulbere
Culoare: stejar salbatic/negru

Puteti vedea tot mobilierul din gama Seaford in partea de jos a acestei pagini!

Etichete