Close
0
Nu aveti niciun produs in cos
Cautare
Filters

Coltar extensibil dreapta gri inchis Mateo

Coltar tapitat cu functie de dormit, lada depozitare, tetiere reglabile, spatare glisante
SKU: COMAT09
Transport gratuit oriunde in tara
Termen de livrare: 10 saptamani
4.574,00 RON

Coltar extensibil dreapta gri inchis Mateo

Coltarul extensibil dreapta gri inchis Mateo este un coltar de 3 locuri modern cu sezlong in partea dreapta. Confortul acestui coltar este dat de sezutul cu arcuri ondulate si spuma, la care se adauga spatarele glisante si tetierele reglabile. 

Spatarele pot glisa mai in spate lasand loc unui sezut cu latime mai mare. Tetierele reglabile sunt un element de confort care constituie un avantaj.

Cusaturile decorative completeaza aspectul modern al coltarului extensibil dreapta gri inchis Mateo. Partea din spate este tapitata, ceea ce permite asezarea la distanta fata de perete a coltarului.

Coltarul extensibil dreapta gri inchis Mateo se transforma fara dificultate intr-un pat confortabil cu dimensiunile de 129 x 200 cm. Functia de relaxare este asigurata de sezlong. Tapiteria din catifea este placuta la atingere.

Lada de depozitare de sub sezlong este foarte practica pentru depozitarea lenjeriei. Structura din lemn asigura rezistenta. Picioarele negre ii asigura stabilitate, dar au si un rol decorativ.

Date tehnice

Dimensiuni produs:
Lungime: 262 cm
Latime: 179 cm
Inaltime: 105/88 cm
Inaltime sezut: 44 cm
Dimensiuni zona dormit: 129 x 200 cm
Numar colete: 2
Componente: 
coltar extensibil dreapta cu 3 locuri, zona de dormit, sezlong, lada de depozitare, tetiere reglabile, spatare glisante
Material: coltar extensibil cu structura din lemn, tapiterie din catifea, suspensie cu arcuri ondulate, umplutura cu spuma HR; sistem deschidere DELFIN; picioare negre, cusaturi decorative; spate tapitat
Culoare: gri inchis

Puteti vedea toate culorile disponibile de coltar extensibil dreapta Mateo in partea de jos a acestei pagini!

Etichete