Close
0
Nu aveti niciun produs in cos
Cautare
Filters

Coltar extensibil stanga albastru inchis Ariana

Coltar extensibil stanga cu tetiere reglabile si spatare glisante, cu zona de dormit de 140 x 200 cm si lada de depozitare
SKU: ARICOVG13
Termen de livrare: 10 saptamani
4.707,00 RON
Ship to
*
*
Shipping Method
Name
Estimated Delivery
Price
No shipping options

Coltar extensibil stanga albastru inchis Ariana

Coltarul extensibil stanga albastru inchis Ariana este un coltar modern cu functii multiple, foarte versatil, care se poate integra usor intr-un decor contemporan.

Totodata, este un coltar confortabil cu dimensiuni ajustabile pentru sezut, astfel ca spatarele sunt glisante si permit expunerea unei parti mai largi de sezut, iar tetierele sunt reglabile pentru un confort sporit.

Coltarul extensibil stanga albastru inchis Ariana mai detine o functie importanta, aceea de asigurare a unei zone de dormit, astfel ca se transforma foarte usor intr-un pat cu dimensiuni de 140 x 200 cm.

Spatele coltarulului este tapitat si permite pozitionarea oriunde in incapere. Salteaua cu arcuri ondulate este rezistenta si odihnitoare.

Coltarul extensibil stanga albastru inchis Ariana are structura de lemn, iar tapiteria este realizata din material textil placut la atingere.

Sezutul si spatarele sunt matlasate, iar cusaturile creeaza un aspect placut. Picioarele metalice sunt rezistente, iar inaltimea lor permite curatarea facila a podelei de sub coltar.

Sezlongul situat in partea stanga are functie de relaxare, iar lada de depozitare il face si foarte util. Accesul la spatiul de depzitare se usor, datorita mecanismului de ridicare cu telescop.

NOTA: Nuanta tapiteriei din imaginea de prezentare poate sa fie usor diferita fata de cea din realitate a produsului, mai inchisa sau mai deschisa, in functie de expunerea la lumina a produsului in momentul fotografierii.


Date tehnice

Dimensiuni:
Lungime: 254 cm
Latime: 187 cm
Inaltime: 94/110 cm
Dimensiuni zona dormit:
Lungime: 200 cm
Latime: 140 cm
Compartimentare: coltar extensibil stanga cu lada de depozitare, tetiere reglabile si spatare glisante
Material: coltar extensibil stanga cu lada de depozitare, pe structura din lemn, cu tapiterie din material textil; tetiere reglabile, saltea cu arcuri ondulate, picioare din metal 
Culoare: albastru inchis

Puteti vedea toate variantele de culori ale coltarului extensibil stanga albastru inchis Ariana in partea de jos a paginii!

Etichete