Close
0
Nu aveti niciun produs in cos
Cautare
Filters

Comoda cu 3 sertare, lemn masiv, natur Toscana

Comoda cu 3 sertare realizata din lemn masiv de pin finlandez finisat natur lacuit
SKU: PL2049
Transport gratuit oriunde in tara
Termen de livrare: 8 saptamani
Pret vechi: 2.450,00 RON
2.205,00 RON

Comoda cu 3 sertare, lemn masiv, natur Toscana

Comoda cu 3 sertare, lemn masiv, natur Toscana face parte din colectia cu acelasi nume. Colectia de mobilier Toscana contine o mobila practica si universala realizata din lemn masiv de pin finlandez, un lemn apreciat in fabricarea mobilei pentru durata si rezistenta sa. Designul colectiei Toscana, cu detalii bine executate, atrage iubitorii stilului provensal, atenti la calitate si la precizia mobilierului.
Comoda cu 3 sertare, lemn masiv, natur Toscana se integreaza intr-un decor clasic prin liniile simple si executia de calitate. Sertarele gliseaza usor, au inchidere silentioasa si asigura spatiu de depozitare pentru obiecte necesare servirii mesei. Manerele metalice de la sertare si feroneria de pe fronturile usilor au finisaj auriu antichizat, cu detalii foarte bine executate. Finisajul natur creeaza o atmosfera calda in incapere si este usor de asortat cu decoratiuni de diverse culori.
Comoda cu 3 sertare, lemn masiv, natur Toscana este compusa din: carcasa, laterale si fronturi sertare realizate din lemn masiv de pin finlandez cu finisaj natur; placa superioara din lemn masiv cu finisaj natur lacuit; fundul sertarelor si spatele sunt realizate din placi de HDF; manerele sertarelor sunt realizate din metal cu finisaj auriu antichizat.
Comoda Toscana este finisata cu lac pa baza de apa transparent, care permite expunerea fibrei naturale a lemnului. Comada are aspect ingrijit si se curata usor. 

Date tehnice


Dimensiuni:
Lungime: 107 cm
Adancime: 42 cm
Inaltime: 83 cm
Compartimentare: comoda cu 3 sertare
Material: realizata din lemn masiv de pin finlandez finisat natur; manere metalice cu finisaj auriu antichizat; top din lemn masiv de pin finlandez cu finisaj natur lacuit; spate si sertare cu parte de jos din placi de HDF
Culoare: natur
Finisaj: lac pe baza de apa

Puteti vedea toate corpurile de mobilier disponibile din colectia Toscana in partea de jos a paginii!

Etichete