Close
0
Nu aveti niciun produs in cos
Cautare
Filters

Comoda cu 4 sertare alb Rosa Bianca

Comoda 4 sertare din lemn masiv de pin finlandez finisat alb cu picioare metalice vopsite alb cu varf roz gold
SKU: PLROS03
Termen de livrare: 8 saptamani
Pret vechi: 3.888,00 RON
3.499,00 RON
Ship to
*
*
Shipping Method
Name
Estimated Delivery
Price
No shipping options

Comoda cu 4 sertare alb Rosa Bianca


Comoda cu 4 sertare alb Rosa Bianca face parte din colectia cu acelasi nume, o colectie eleganta, glamour, conceputa pentru gusturi rafinate.

Colectia Rosa Bianca reflecta lux si eleganta si este dedicata unor interioare moderne. Mobilierul este realizat din lemn masiv de pin finlandez cu finisaj alb lacuit in combinatie cu metal vopsit alb si roz gold.

Comoda cu 4 sertare alb Rosa Bianca are design minimalist si detine 4 sertare cu manere metalice suple cu finisaj de culoare roz gold. Comoda este realizata din lemn masiv de pin finlandez vopsit alb si finisat cu lac pe baza de apa.

Spatele comodei si partea de jos a sertarelor sunt realizate din placi de HDF. Sertarele gliseaza usor si sunt prevazute cu mecanisme de inchidere silentioasa. Picioarele din metal cu finisaj de culoare alb cu varf roz gold sunt rezistente si asigura stabilitate.

Date tehnice

Dimensiuni:
Lungime: 120 cm
Adancime: 49 cm
Inaltime: 98 cm
Compartimentare: comoda cu 4 sertare
Material: comoda cu carcasa realizata din lemn de pin finlandez cu finisaj alb lacuit; spatele consolei si partea de jos a sertarelor sunt realizate din HDF; fronturi sertare din lemn masiv de pin finlandez; manere sertare si varfuri picioare realizate din metal cu finisaj de culoare roz gold
Culoare: alb
Finisaj: lac pe baza de apa

Puteti vedea intreaga colectie Rosa Bianca in partea de jos a acestei pagini!

 

Etichete