Close
0
Nu aveti niciun produs in cos
Cautare
Filters

Comoda TV cu 3 sertare negru Pico

Comoda TV cu 3 sertare din lemn masiv de stejar si PAL cu furnir de stejar cu finisaj negru, cadru metalic si picioare aurii
SKU: WOOD031
Termen de livrare: 12 saptamani
3.269,00 RON
Ship to
*
*
Shipping Method
Name
Estimated Delivery
Price
No shipping options

Comoda TV cu 3 sertare negru Pico


Comoda TV cu 3 sertare negru Pico face parte din colectia cu acelasi nume. Comoda este un corp de mobilier cu design modern si foarte de efect in livingul dumneavoastra. 

Comoda TV cu 3 sertare negru Pico are carcasa realizata din PAL cu furnir de stejar cu finisaj negru. Sertarele sunt confectionate din PAL cu furnir de nuc, iar fronturile acestora sunt realizate din lemn masiv de stejar cu finisaj negru. 

Cele 3 sertare dispun de spatiu de depozitare care va permite sa pastrati mai usor ordinea. Baza este realizata dintr-un cadru metalic cu picioare cu finisaj auriu (alama).

Comoda TV cu 3 sertare negru Pic are un look care se potriveste perfect cu o camera de zi mobilata in stil urban. Se intretine usor prin stergere cu o laveta moale.

 

Date tehnice


Dimensiuni: 
Lungime: 150 cm
Adancime: 44 cm
Inaltime: 40 cm
Inaltime picioare: 15 cm
Greutate produs: 47 kg
Numar colete: 3
Compartimentare: comoda TV cu 3 sertare
Material: comoda TV cu 3 sertare; carcasa din PAL furniruit cu lemn de stejar cu finisaj; sertare din PAL cu furnir de nuc si fronturi din lemn masiv de stejar cu fnisaj negru; manere sertare si cadru cu picioare metalice cu finisaj auriu (alama)  
Culoare: negru
Finisaj: lac mat


Puteti vedea si alte modele de comode TV in partea de jos a acestei pagini!

Etichete