Close
0
Nu aveti niciun produs in cos
Cautare
Filters

Comoda TV, MDF, picioare metal, negru, Seaford

Comoda TV cu 2 usi, 1 sertar si 1 nisa realizata din MDF cu aspect de frasin vopsit negru si picioare din metal vopsit negru
SKU: 92500
Transport gratuit oriunde in tara
Termen de livrare: 8 saptamani
1.140,00 RON

Comoda TV, MDF, picioare metal, negru, Seaford

Va doriti o comoda TV atemporala care sa nu fie supusa tendintelor sezoniere? Atunci comoda TV, MDF, picioare metal, negru, Seaford va va cuceri instantaneu.

Forma clasica cu doua compartimente inchise, un compartiment deschis si un sertar este potrivita in orice decor. Nu uitati de aranjarea cablurilor, iar cu aceasta comoda TV le puteti pastra ordonat. 

Comoda TV, MDF, picioare metal, negru, Seaford detine usi si sertar cu sistem de deschidere push to open, care o face practica si usor de utilizat. 

Pe langa aspect, ofera si spatiu de depozitare generos. Sertarul gliseaza pe sine de metal. Profitati la maximum de spatiul dvs. cu aceasta comoda TV.

Comoda TV, MDF, picioare metal, negru, Seaford este compusa din carcasa de MDF cu aspect de frasin vopsit negru, usi si front sertar din MDF cu aspect de frasin vopsit negru si picioare din metal vopsite negru prin acoperite cu pulbere.

Se intretine usor prin stergere cu o laveta moale.

Date tehnice

Dimensiuni produs:
Lungime: 140 cm
Adancime: 40 cm
Inaltime: 45 cm
Inaltime picioare: 15 cm
Greutate produs: 27 kg
Numar colete: 1
Componente: comoda TV cu 2 usi, 2 sertar si 1 nisa
Material: comoda TV realizata din carcasa de MDF cu aspect de frasin vopsit negru (PU paint), cu fronturi usi si sertar din MDF cu aspect de frasin vopsit negru; picioare din metal vopsit negru prin acoperire cu pulbere
Culoare: negru

Puteti vedea tot mobilierul din gama Seaford in partea de jos a acestei pagini!

Etichete