Close
0
Nu aveti niciun produs in cos
Cautare
Filters

Consola/masa dining din lemn masiv si PAL melaminat, stejar, Konga

Consola/masa dining cu spatii de depozitare si 1 sertar din lemn masiv de mesteacan si PAL melaminat cu finisaj stejar natur
SKU: WOOD102
Termen de livrare: 12 saptamani
1.481,00 RON
Ship to
*
*
Shipping Method
Name
Estimated Delivery
Price
No shipping options

Consola/masa dining din lemn masiv si PAL melaminat, stejar, Konga 

Consola/masa dining din lemn masiv si PAL melaminat, stejar, Konga este foarte versatila si perfecta pentru spatii mici. Finisajul de stejar natur o face usor de integrat in diferite ambiante.

Consola/masa dining din lemn masiv si PAL melaminat, stejar, Konga este foarte functionala datorita dimensiunilor si spatiilor de stocare pe care le ofera. 

Cand este impachetata are dimensiuni de consola, iar cand este desfacuta se transforma intr-o veritabila masa de dining cu dimensiuni de 170 x 90 x 75 cm, perfecta pentru servirea mesei de catre 6 persoane. 

Consola/masa dining din lemn masiv si PAL melaminat, stejar, Konga are top de 22 mm realizat din PAL melaminat cu finisaj stejar natur, care se sprijina pe picioare solide din lemn masiv de mesteacan finisate in culoarea stejarului natur.

Consola/masa dining din lemn masiv si PAL melaminat, stejar, Konga este prevazuta cu 2 spatii de depozitare cu polite si usi si 1 sertar pe sine metalice. In plus, pentru manevrare mai dispune si de roti din plastic.

Date tehniceDimensiuni in modul consola: 
Lungime: 90 cm
Latime: 35 cm
Inaltime: 75 cm
Dimensiuni in modul masa dining:
Lungime: 170
Latime: 90 cm
Inaltime: 75 cm
Dimensiuni sertar: 13,9 x 33,4 x 11,4 cm
Greutate produs: 59 kg
Numar colete: 2
Compartimentare: consola/masa dining cu spatii de depozitare si sertar
Material: consola/masa dining compusa din cadru picioare si picioare din lemn masiv de mesteacan cu finisaj stejar natur, cu placa superioara realizata din PAL melaminat finisat stejar natur; carcase spatii depozitare, polite, usi si front sertar din PAL melaminat cu finisaj stejar
Culoare: stejar natur

Puteti vedea si alte modele de console/mese dining in partea de jos a paginii!

Etichete