Close
0
Nu aveti niciun produs in cos
Cautare
Filters

Fotoliu tapitat cu brate portocaliu Stella

Tapiterie din material textil, picioare din metal vopsite negru; posibilitate personalizare comanda
SKU: STELLAF
Termen de livrare: 8 saptamani
1.439,00 RON
Ship to
*
*
Shipping Method
Name
Estimated Delivery
Price
No shipping options

Fotoliu tapitat cu brate portocaliu Stella

Fotoliul tapitat cu brate portocaliu Stella este ideal pentru un decor modern. Tapiteria din material textil de culoare portocaliu il face usor de asortat cu diverse decoratiuni. Designul cu linii simple face ca fotoliul tapitat cu brate portocaliu Stella sa fie o aparitie surprinzatoare. Sezutul este confortabil datorita suspensiei cu plasa din benzi elastice. Picioarele realizate din metal vopsuit negru sunt rezistente si asigura stablitate.
NOTA: Produsul poate fi comandat si cu alte culori de tapiterie alegand dintre variantele prezentate la sectiunea de imagini. Pentru o alegere personalizata, puteti cere si va punem la dispozitie mostrarul cu textile pe care vi-l trimitem gratuit la adresa. Pentru cererea mostrarului si alte detalii sunati-ne la telefon 0751 116 839 sau scrieti-ne si lasati un contact -telefon- la email contact@woodmood.com.ro si veti fi preluat de un consultant al magazinului nostru. 
Nuanta tapiteriei din imaginea de prezentare a produsului poate fi usor diferita fata de cea din realitate a produsului, mai inchisa sau mai deschisa, in functie de expunerea la lumina in momentul fotografierii.  

Date tehnice 

Dimensiuni produs:
Latime: 63,5 cm
Adancime: 74 cm
Inaltime: 80 cm
Inaltime sezut: 44 cm
Numar colete: 1
Componente: fotoliu cu brate de culoare portocaliu
Material: fotoliu cu tapiterie din material textil; sezut cu suspensie cu plasa din benzi elastice; picioare din metal vopsit negru
Culoare: portocaliu

Puteti vedea si alte fotolii cu brate in partea de jos a paginii!

Etichete