Close
0
Nu aveti niciun produs in cos
Cautare
Filters

Fotoliu tapitat fag/verde inchis Zara

Fotoliu cu tapiterie din catifea, picioare din lemn de fag natur
SKU: ZARA1BL78DAB
Transport gratuit oriunde in tara
Termen de livrare: 8 saptamani
1.389,00 RON

Fotoliu tapitat fag/verde inchis Zara

Fotoliul tapitat fag/verde inchis Zara este un fotoliu cu design in stil richmond/glamour si are tapiterie realizata in trendul Chesterfield, finisata cu butoni dispusi pe patru randuri. 

Fotoliul tapitat fag/verde inchis Zara este conceput sa dureze in timp, datorita structurii solide din lemn masiv de fag. Sezutul fotoliului este unul confortabil, realizat cu arcuri ondulate si tapitat cu material textil de catifea, un material moale, placut la atingere.

Spatarul este si el tapitat, iar decorurile in stil Chesterfield il fac deosebit. Bratele fotoliului tapitat fag/verde inchis Zara asigura o pozitie relaxanta, cea ce face ca acest fotoliu sa se potriveasca perfect in zona de conversatie a casei dumneavoastra.

Picioarele sunt realizate din lemn masiv de fag si finisate natur. 

Nota: Produsul poate fi comandat si cu alte culori de tapiterii si picioare alegand dintre variantele prezentate la sectiunea de imagini, atat pentru tapiterie, cat si pentru culoarea picioarelor.

Pentru alegerea si mai exacta a culorii si texturii materialului, puteti cere si va punem la dispozitie mostrarul cu textile pe care vi-l trimitem gratuit la adresa.

Pentru cererea mostrarului si detalii sunati-ne la telefon 0751 116 839 sau scrieti-ne si lasati un contact -telefon- la email contact@woodmood.com.ro si veti fi preluat de un consultant al magazinului nostru. 

Picioarele pot fi realizate cu finisaj de: stejar natur, fag natur, nuc, alb, negru, gri sau nevopsit.

Nuanta tapiteriei din imaginea de prezentare poate fi ușor diferita fata de cea din realitate a produsului, mai inchisa sau mai deschisa, in functie de expunerea la lumina a produsului in momentul fotografierii.

Date tehnice

Dimensiuni:
Latime: 64 cm
Adancime totala: 64 cm
Adancime sezut: 47 cm
Inaltime totala: 88 cm
Inaltime la cotiere: 63 cm
Inaltime sezut: 42 cm
Greutate produse: 14 kg
Numar colete: 
1
Sarcina maxima suportata: 100 kg
Compartimentare:
fotoliu
Material: fotoliu cu structura din lemn de fag masiv, tapiterie din catifea; sezut cu arcuri ondulate tip A si spatar cu umplutura cu spuma poliuretanica; picioare din lemn de fag cu finisaj natur
Culoare: fag/verde inchis

Puteti vedea si alte modele de fotolii in partea de jos a paginii!

Etichete