Close
0
Nu aveti niciun produs in cos
Cautare
Filters

Fotoliu tapitat gri deschis/auriu Vegas

Fotoliu cu structura metalica cromata auriu, tapiterie de catifea gri deschis
SKU: VEGACHSTGR1XXXP
Transport gratuit oriunde in tara
Termen de livrare: 8 saptamani
1.529,00 RON

Fotoliu tapitat gri deschis/auriu Vegas


Fotoliul tapitat gri deschis/auriu Vegas este un fotoliu modern si cu stil, care da culoare oricarui tip de decor. Eleganta liniilor rotunjite, textilul de calitate si finisajul auriu de la baza il recomanda pentru un decor in stil contemporan-urban. Spatarul rotunjit asigura o pozitie confortabila si creeaza un efect vizual special. Fotoliul tapitat gri deschis/auriu Vegas are baza realizata din metal cromat auriu, care ii asigura robustete.
Nota: Daca doriti sa comandati o alta culoare de tapiterie, puteti alege dintre culorile prezentate la sectiunea de imagini si sa precizati pe formularul de comanda, la rubrica Observatii, codul de culoare dorit. Pentru alegerea si mai exacta a culorii, puteti cere si noi va punem la dispozitie mostrarul cu textile pe care vi-l trimitem gratuit la adresa. Pentru cererea mostrarului si detalii sunati-ne la telefon 0751 116 839 sau scrieti-ne si lasati un contact de telefon la email adriana@woodmood.com.ro si veti fi preluat de un consultant al magazinului nostru.
Nuanta tapiteriei din imaginea de prezentare poate fi ușor diferita fata de cea din realitate a produsului, mai inchisa sau mai deschisa, in functie de expunerea la lumina a produsului in momentul fotografierii.

Date tehnice


Dimensiuni:
Latime: 62 cm
Adancime totala: 61 cm
Adancime sezut: 53 cm
Grosime sezut: 13 cm
Grosime cotiera: 6 cm
Inaltime totala: 83 cm
Inaltime sezut: 50 cm
Inaltime spatar: 31 cm
Greutate produs: 9 kg
Numar colete: 1
Material: fotoliu cu baza din metal cromat auriu, tapitat cu textil din catifea de culoare gri deschis
Culoare: gri deschis/picior auriu

Puteti vedea si alte culori de fotolii Vegas, dar si alte modele de fotolii in partea de jos a acestei pagini!

Etichete