Close
0
Nu aveti niciun produs in cos
Cautare
Filters

Fotoliu tapitat negru Comfort

Fotoliu cu tapiterie din textil negru, picioare si structura din lemn de fag si sezut cu arcuri Bonell
SKU: COMFARSTGR3XXXP
Termen de livrare: 8 saptamani
1.130,00 RON
Ship to
*
*
Shipping Method
Name
Estimated Delivery
Price
No shipping options

Fotoliu tapitat negru Comfort

Fotoliul tapitat negru Comfort este un fotoliu cu aspect retro reinventat intr-o forma revigoranta, moderna. Liniile drepte, forma cotierelor si proportia il recomanda pentru spatii mici, cu design minimalist. Acest fotoliu este confortabil datorita sezutului cu arcuri Bonell si umpluturii cu spuma. Fotoliul tapitat negru Comfort este realizat pe structura de lemn de fag cu finisaj natur lacuit. Tapiteria din material textil este moale si placuta la atingere.

NOTA: Produsul poate fi comandat si cu alte culori de tapiterie si alte finisaje pentru picioare alegand dintre variantele prezentate la sectiunea de imagini. Pentru o alegere personalizata, va punem la dispozitie mostrarul cu textile pe care vi-l trimitem gratuit la adresa. Pentru cererea mostrarului si alte detalii sunati-ne la telefon 0751 116 839 sau scrieti-ne si lasati un contact -telefon- la email adriana@woodmood.com.ro si veti fi preluat de un consultant al magazinului nostru.

Picioarele pot fi realizate cu finisaj nuc, stejar, alb, negru sau gri sau nevopsit.
Nuanta tapiteriei din imaginea de prezentare a produsului poate fi usor diferita fata de cea din realitate, mai inchisa sau mai deschisa, in functie de expunerea la lumina a produsului in momentul fotografierii.

Date tehnice


Dimensiuni:
Latime: 62 cm
Adancime totala: 71 cm
Adancime sezut: 50 cm
Inaltime sezut: 43 cm
Inaltime pana la cotiere: 55 cm
Inaltime totala: 76 cm
Greutate produs: 9 kg
Numar colete: 1
Compartimentare: fotoliu
Material: fotoliu cu structura din lemn de fag, picioare din lemn de fag cu finisaj natur lacuit, tapiterie din material textil 
Culoare: negru

Puteti vedea toate variantele de culori ale fotoliului tapitat negru Comfort in partea de jos a paginii!

Etichete