Close
0
Nu aveti niciun produs in cos
Cautare
Filters

Noptiera cu 1 usa, lemn masiv, natur Toscana

Noptiera cu 1 usa realizata din lemn masiv de pin finlandez finisat natur lacuit
SKU: PL2039
Transport gratuit oriunde in tara
Termen de livrare: 8 saptamani
Pret vechi: 990,00 RON
891,00 RON

Noptiera cu 1 usa, lemn masiv, natur Toscana

Noptiera cu 1 usa, lemn masiv, natur Toscana face parte din colectia cu acelasi nume. Colectia de mobilier Toscana contine o mobila practica si universala realizata din lemn masiv de pin finlandez, un lemn apreciat in fabricarea mobilei pentru durata si rezistenta sa. Designul colectiei Toscana, cu detalii bine executate, atrage iubitorii stilului provensal atenti la calitate si la precizia mobilierului.
Noptiera cu 1 usa, lemn masiv, natur Toscana se integreaza intr-un decor clasic prin liniile simple si executia de calitate. Inelul metalic de la usa si feroneria au finisaj auriu antichizat, cu detalii foarte bine executate. Finisajul natur al lemnului creeaza o atmosfera calda in incapere si este usor de asortat cu decoratiuni de diverse culori.
Noptiera cu 1 usa, lemn masiv, natur Toscana este compusa din: carcasa, laterale si front usa realizate din lemn masiv de pin finlandez cu finisaj natur; placa superioara din lemn masiv cu finisaj natur lacuit; spatele noptierei este realizat din placi de HDF.
Noptiera Toscana este finisata cu lac pa baza de apa transparent care permite expunerea fibrei naturale a lemnului. Noptiera are aspect ingrijit si se curata usor. 

Date tehnice


Dimensiuni:
Lungime: 50 cm
Adancime: 35 cm
Inaltime: 63 cm
Compartimentare: noptiera cu 1 usa
Material: realizata din lemn masiv de pin finlandez finisat natur; inel metalic cu finisaj auriu antichizat; top din lemn masiv de pin finlandez cu finisaj natur lacuit; spate din placa de HDF
Culoare: natur
Finisaj: lac pe baza de apa

Puteti vedea toate corpurile de mobilier disponibile din colectia Toscana in partea de jos a paginii!

Etichete