Close
0
Nu aveti niciun produs in cos
Cautare
Filters

Pat supraetajat lemn masiv cu 2 sertare, 3 saltele si 3 somiere 88 x 200 cm natur Wox 7

Pat de copii supraetajat din lemn masiv de pin cu finisaj natur lacuit, cu somiera si saltea incluse, cu 2 sertare si pat suplimentar
SKU: WOX7N
Termen de livrare: 8 saptamani
2.855,00 RON
Ship to
*
*
Shipping Method
Name
Estimated Delivery
Price
No shipping options

Pat supraetajat lemn masiv cu 2 sertare, 3 saltele si 3 somiere 88 x 200 cm natur Wox 7


Patul supraetajat lemn masiv cu 2 sertare, 3 saltele si 3 somiere 88 x 200 cm natur Wox 7 este special creat pentru camerele copiilor.

Patul supraetajat lemn masiv cu 2 sertare, 3 saltele si 3 somiere 88 x 200 cm natur Wox 7 este realizat integral din lemn masiv de pin si este conceput sa ofere siguranta si confort copiilor.

Cadrele laterale de protectie sunt menite sa ii protejeze pe copii in timpul somnului, iar suporturile de saltea si saltelele sa le asigure confortul necesar. Saltelele sunt umplute cu burete cu grosime de aproximativ 10 cm.

Patul supraetajat Wox 7 este prevazut cu o scara verticala care poate fi montata in functie de preferinte pe partea stanga sau pe partea dreapta a patului. Cele 2 sertare pentru depozitarea asternuturilor permit pastrarea in ordine a camerei. 

Paturile pot fi montate si separat. Patul suplimentar constituie un avantaj deoarece economiseste si mai mult spatiu.

Designul clasic, materialele de calitate si finisajele cu vopsele si lacuri pe baza de apa, sigure pentru sanatatea celor mici, recomanda acest pat pentru camerele copiilor. 

Date tehnice


Dimensiuni produs:
Lungime: 200 cm
Latime: 88 cm
Inaltime: 174 cm
Dimensiuni saltea: 81 x 191 x 10 cm
Componente: 
pat supraetajat, 88 x 200 cm, cu suport de saltea cu lamele de lemn, scara verticala, cadru de protectie lateral din lemn masiv, 2 sertare; 3 saltele umplute cu burete cu grosime de aproximativ 10 cm; pat suplimentar (3 zone de dormit in total)
Material: pat realizat integral din lemn masiv de pin cu finisaj natur lacuit
Culoare: natur
Finisaj: lac pe baza de apa


Puteti gasi toate variantele de pat WOX in partea de jos a paginii!

Etichete