Close
0
Nu aveti niciun produs in cos
Cautare
Filters

Pat 180 x 200 cm, somiera rabatabila, PAL melaminat, MDF, LED, stejar salbatic si negru, Quant

Pat de 180 x 200 cm cu somiera rabatabila, din PAL melaminat si MDF; iluminare cu LED; spatiu depozitare
SKU: QS2180DAC
Transport gratuit oriunde in tara
Termen de livrare: 8 saptamani
2.565,00 RON

Pat 180 x 200 cm, somiera rabatabila, PAL melaminat, MDF, LED, stejar salbatic si negru, Quant


Patul 180 x 200 cm, somiera rabatabila, PAL melaminat, MDF, LED, stejar salbatic si negru, Quant face parte din colectia cu acelasi nume, o colectie moderna, in stil loft, care se potriveste in spatii creativ amenajate, inclusiv in decoruri amenajate in stil industrial sau minimalist.

Este un pat cu somiera rabatabila inclusa, usor de manevrat prin sistem pneumatic, cu spatiu de depozitare dedesubt, unde puteti pastra lenjeria de pat, pilote sau perne. 


Patul 180 x 200 cm, somiera rabatabila, PAL melaminat, MDF, LED, stejar salbatic si negru, Quant are un design original, iar cadrul negru zvelt si finisajul de stejar salbatic ii imprima personalitate. 

Iluminarea cu banda LED amplasata la tablie creeaza o atmosfera romantica in dormitor si pune in evidenta textura cu finisaj de stejar salbatic.

Patul 180 x 200 cm, somiera rabatabila, PAL melaminat, MDF, LED, stejar salbatic si negru, Quant detine cadru si tablie realizate din PAL melaminat cu decor stejar salbatic, un cadru suplu din MDF vopsit negru si somiera rabatabila metalica cu lamele de fag flexibile. Tablia din PAL melaminat este prevazuta cu banda LED de iluminare.

Patul necesita saltea cu dimensiuni recomandate de 180 x 200 cm.

VEZI VIDEO CU DORMITORUL QUANT

Date tehnice


Dimensiuni:
Latime: 190 cm 
Lungime: 214 cm
Inaltime tablie: 95 cm
Greutate produs: 128 kg
Numar colete: 2
Compartimentare: pat 180 x 200 cm cu somiera rabatabila inclusa; lada de depozitare
Material: cadru pat si tablie realizate din PAL melaminat de 16 mm cu finisaj stejar salbatic; cadru ingust din MDF vopsit negru; somiera rabatabila cu sistem de ridicare pneumatic realizata din cadru metalic si lamele flexibile de fag; iluminare cu banda LED; lada de depozitare cu 2 compartimente
Culoare: stejar salbatic/negru

Puteti vedea si alte corpuri de mobilier din colectia Quant in partea de jos a paginii!

Etichete