Close
0
Nu aveti niciun produs in cos
Cautare
Filters

Scaun bar tapitat verde/auriu Vegas 60

Scaun bar tapitat cu tesatura de catifea verde cu picioare de metal cromate auriu
SKU: VEGAH6XXGENGLDI
Transport gratuit oriunde in tara
Termen de livrare: 8 saptamani
1.429,00 RON

Scaun bar tapitat verde/auriu Vegas 60


Scaunul de bar tapitat verde/auriu Vegas 60 este o aparitie electrizanta, care insufleteste orice tip de decor. Eleganta liniilor rotunjite, textilul de calitate si finisajul auriu al picioarelor face ca acest scaun de bar sa fie nelipsit intr-o ambianta moderna. Spatarul mic pentru club in combinatie cu un picior subtire din metal ofera un efect vizual deosebit. Scaunul de bar tapitat verde/auriu Vegas 60 are picioare realizate din metal cromat cu auriu, care ii asigura stabilitatea si rezistenta. 
Nota: Daca doriti sa comandati o alta culoare de tapiterie, puteti alege dintre culorile prezentate la sectiunea de imagini si sa precizati pe formularul de comanda, la rubrica Observatii, codul de culoare dorit.
Pentru alegerea si mai exacta a culorii, puteti cere si noi va punem la dispozitie mostrarul cu textile pe care vi-l trimitem gratuit la adresa. Pentru cererea mostrarului si detalii sunati-ne la telefon 0751 116 839 sau scrieti-ne si lasati un contact de telefon la email adriana@woodmood.com.ro si veti fi preluat de un consultant al magazinului nostru.
Nuanta tapiteriei din imaginea de prezentare poate fi ușor diferita fata de cea din realitate a produsului, mai inchisa sau mai deschisa, in functie de expunerea la lumina a produsului in momentul fotografierii.

Date tehnice


Dimensiuni:
Latime: 51 cm
Adancime totala: 46 cm
Adancime sezut: 43 cm
Grosime sezut: 5 cm
Inaltime totala: 82 cm
Inaltime sezut: 68 cm
Inaltime spatar: 14 cm
Greutate produs: 9 kg
Numar colete: 1
Material: scaun de bar cu sezut tapitat cu textil din catifea, picioare din metal cromate auriu
Culoare: verde/auriu

Scaunul de bar tapitat verde/auriu Vegas 60 este disponibil in culori si de inaltimi diferite, variante pe care le puteti vedea in partea de jos a acestei pagini!

Etichete