Close
0
Nu aveti niciun produs in cos
Cautare
Filters

Scaun tapitat cu brate negru auriu/cappuccino Tulip Plus

Tapiterie din catifea, picioare din lemn de fag vopsite negru cu varf auriu
SKU: TULICHPLGR2XXXP
Transport gratuit oriunde in tara
Termen de livrare: 8 saptamani
1.040,00 RON

Scaun tapitat cu brate negru auriu/cappuccino Tulip Plus

Scaunul tapitat cu brate negru auriu/cappuccino Tulip Plus este o versiune imbogatita a modelului Tulip standard, realizat in intregime pe structura de lemn de fag. Scaunul este proiectat pe un cadru deschis, iar datorita folosirii curelelor de tapiterie si grosimii sporite a spumei, este extrem de confortabil. Seria de scaune „Plus” este perfecta pentru spatiile publice. Datorita designului sau, clientul primeste o piesa de mobilier care nu necesita asamblare, astfel incat, la exploatare ridicata nu este necesara nici o intretinere sub forma de strangere a elementelor de fixare slabite. Cusaturile verticale de pe spatar sugereaza petalele usor desfacute ale unei lalele, asa cum indica si denumirea in limba engleza a scaunului. Designul atemporal al scaunului tapitat cu brate negru auriu/cappuccino Tulip Plus permite integrarea acestuia in orice tip de decor, iar posibilitatea de alegere a culorii tapiteriei si finisajului de la picioare il recomanda pentru orice design interior personalizat. Cotierele ergonomice asigura o pozitie relaxanta.
Modelul Tulip Plus este disponibil si sub forma de scaun de bar si ca versiune standard a scaunului TULIP cu picioare din metal.
NOTA: Produsul poate fi comandat si cu alte culori de tapiterie si alte finisaje pentru picioare alegand dintre variantele prezentate la sectiunea de imagini, atat pentru tapiterie, cat si pentru culoarea picioarelor. Pentru o alegere personalizata a tapiteriei, puteti cere si va punem la dispozitie mostrarul cu textile pe care vi-l trimitem gratuit la adresa. Pentru cererea mostrarului si detalii sunati-ne la telefon 0751 116 839 sau scrieti-ne si lasati un contact -telefon- la email adriana@woodmood.com.ro si veti fi preluat de un consultant al magazinului nostru. Picioarele pot fi realizate cu finisaj: negru, negru cu varf auriu, nuc, stejar, fag, alb, gri sau nevopsit (vezi mostrar la imagini).
Nuanta tapiteriei din imaginea de prezentare poate fi usor diferita fata de cea din realitate a produsului, mai inchisa sau mai deschisa, in functie de expunerea la lumina a produsului in momentul fotografierii.

Date tehnice

Dimensiuni:
Latime totala: 59 cm
Latime sezut: 46 cm
Adancime totala: 62 cm
Adancime sezut: 48 cm
Inaltime totala: 84 cm
Inaltime spatar: 38 cm
Inaltime sezut: 50 cm
Inaltime pana la cotiera: 64 cm
Grosime sezut: 10 cm
Greutate produs: 9,5 kg
Numar colete: 1
Sarcina maxima suportata: 100 kg
Compartimentare: scaun tapitat cu brate
Material: scaun tapitat cu brate realizat pe cadru de lemn de fag masiv, tapiterie din catifea; cotiere adaptate ergonomic, cusaturi verticale pe spatar, picioare din lemn de fag vopsite negru cu varf auriu
Culoare: negru auriu/cappuccino


Puteti vedea si alte culori de scaune Tulip Plus in partea de jos a paginii!

Etichete