Close
0
Nu aveti niciun produs in cos
Cautare
Filters

Scaun tapitat, catifea, picior metalic, negru, Demina

Scaun dining fara brate cu tapiterie din catifea si picioare metalice vopsite negru
SKU: 85518
Transport gratuit oriunde in tara
Termen de livrare: 10 saptamani
218,00 RON
Comanda minima produs 4

Scaun tapitat, catifea, picior metalic, negru, Demina

Scaunul tapitat, catifea, picior metalic, negru, Demina este un scaun cu un aspect minimalist, care poate decora cu succes o sufragerie amenajata in stil modern. Liniile simple sunt de mare efect si dau eleganta zonei de servire a mesei. Scaunul tapitat, catifea, picior metalic, negru, Demina este confortabil datorita sezutului si spatarului care sunt ambele tapitate si umplute cu spuma poliuretanica. Tapiteria de catifea este moale si placuta la atingere, cu finisaj negru, care adauga un plus de rafinament. Scaunul tapitat, catifea, picior metalic, negru, Demina este realizat pe o structura rezistenta, metalica, cu picioare din metal, rotunde, cu finisaj negru, care ii asigura trainicie.
NOTA: Scaunul tapitat, catifea, picior metalic, negru, Demina poate fi comandat doar minimum 4 bucati. Setul de 4 piese reduce cantitatea de ambalaje cu un impact pozitiv asupra mediului. Nuanta tapiteriei din imaginea de prezentare poate fi usor diferita fata de cea din realitate a produsului, mai inchisa sau mai deschisa, in functie de expunerea la lumina a produsului in momentul fotografierii.

Date tehnice
 

Dimensiuni:
Latime: 43,5 cm
Adancime: 53 cm
Inaltime totala: 92 cm
Inaltime spatar: 48 cm
Adancime sezut: 40 cm
Inaltime sezut: 48,5 cm
Greutate produs: 4,1 kg
Sarcina maxima suportata: 110 kg
Numar colete: 1 colet cu un continut de 4 scaune
Material: tapiterie din catifea; sezut si spatar umplute cu spuma poliuretanica; picioare cu forma rotunda, din metal vopsit negru
Culoare: negru

Alte variante ale acestui produs le puteti vedea in partea de jos a acestei pagini!

Etichete